U19 se o víkendu představí na NEXTGEN CUPU | SK Slavia Praha
Více

U19 se o víkendu představí na NEXTGEN CUPU

Dorostenci sehrají na konci července první ročník mezinárodního turnaje NEXTGEN CUP. Slávisty čeká v základní skupině anglický West Ham a rakouská Austria Vídeň. Následovat budou utkání o umístění.

Již tradičně si nejstarší dorostenecká kategorie doplňuje přípravu před sezonou o prestižní turnaj proti kvalitním zahraničním soupeřům. Letos čeká svěřence trenéra Machače ve skupině B londýnský West Ham United. S celkem, v jehož A-týmu působí i bývalí hráči Slavie Tomáš Souček a Vladimír Coufal, se slávisté utkají v sobotu 27. července. Ve druhém skupinovém utkání sešívaní změří síly s Austrií Vídeň. Poslední zápas o umístění se bude hrát 31. července a soupeře, místo i čas výkopu určí až průběh turnaje. Ve skupině A se představí Sparta Praha, dánský Odense Boldklub a Legia Varšava.

Více informací o vstupenkách a dalších utkáních turnaje ZDE.

27. červenceSK Slavia Praha - West Ham United FC17:30, Strahov
28. červenceSK Slavia Praha - FK Austria Vídeň17:30, Strahov
31. červenceutkání o umístěníFK Loko Praha nebo Prosek

„Očekáváme od turnaje kvalitní mezinárodní konfrontaci a zrcadlo naší týmové i individuální výkonnosti. Moc děkujeme pořadateli za pozvání. Hráči dostanou větší minutáž, chceme ukázat naši tvář a rozvíjet se ve všech součinnostech. Výsledkový cíl nemáme, chceme rozvíjet hráče a předvést kvalitní výkon. Těšíme se a věříme, že ukážeme, co umíme,“ říká před turnajem hlavní trenér týmu U19 Jaroslav Machač.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články