Přípravný duel proti MFK Rožumberok | SK Slavia Praha
Více

Přípravný duel proti MFK Rožumberok

Fotbalistky Slavie čeká druhé přípravné utkání, kdy v domácím prostředí Horních Měcholup přivítají slovenské vícemistryně MFK Ružomberok. Výkop zápasu je od 14 hodin.

Sešívané fotbalistky zahájily herní přípravu vítězstvím proti polskému týmu Śląsk Wrocław, kdy se v závěru zápasu prosadila keňská útočnice a také nejlepší střelkyně minulého ročníku Marjolen Nekesa. Slávistky se sešly k zápasu poprvé od začátku letní přípravy a reprezentační pauzy, přičemž několik hráček mělo osobní volno. Na hřišti také mohli fanoušci vidět hned pět nových tváří ve slávistickém dresu a na lavičce nového trenéra žen Jiřího Vágnera.

Ve druhém přípravném zápase se Slavia střetne s MFK Ružomberok, týmem, který v minulé sezoně obsadil druhé místo ve slovenské lize. Slovenské vícemistryně zahájí novou sezonu už začátkem srpna. Několik hráček je rovněž v širším výběru slovenské reprezentace.

Přípravné utkání v Horních Měcholupech začíná od 14 hodin a sledovat ho můžete přes aplikaci VEO LIVE. Vstup na utkání je zdarma.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články