Na hostování přichází do Slavie Pavel Kačor | SK Slavia Praha
Více

Na hostování přichází do Slavie Pavel Kačor

Sedmnáctiletý ofenzivní univerzál přichází do Slavie na roční hostování z Karviné. Nastupovat bude za B-tým ve druhé lize.

„Do Slavie přicházím s cílem ukázat se. Klub do mě vkládá důvěru, tak mu ji chci splatit. Myslím si, že s B-týmem můžeme potrápit všechna mužstva, máme na to vyhrávat. Co jsem se koukal, roste tady kvalitní tým. Jsem z jednoho města s Ondrou Lingrem, takže jsme se o mém přesunu do Slavie bavili. Po tom, co mi Ondra řekl, jak to ve Slavii chodí, nešlo odmítnout,“ říká po příchodu do Slavie Pavel Kačor.

Pavel začínal s fotbalem v moravskoslezském Petřvaldu. V deseti letech pak zamířil do Karviné, kde prošel mládeží a dostal se až do A-týmu.

V loňské sezoně si připsal své premiérové starty v první lize, kdy zasáhl do třech utkání. Mladý ofenzivní univerzál je rovněž členem mládežnických reprezentací.

„S hráčem, jeho agenturou i mateřským klubem jsme ohledně Pavla v kontaktu dlouhodobě. O transferu do Slavie jsme jednali už před rokem, shodli jsme se tehdy, že pro jeho rozvoj bude nejlepší, aby ještě setrval v Karviné, kde převážně nastupoval za třetiligovou rezervu. Nyní udělá další kariérní krok v našem druholigovém béčku,“ říká sportovní ředitel Jiří bílek.

Nyní přichází do B-týmu Slavie na roční hostování.

Vítej ve Slavii, Pavle!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články