300! Další milník Jindřicha Trpišovského | SK Slavia Praha
Více

300! Další milník Jindřicha Trpišovského

Jindřich Trpišovský v duelu se Slováckem (0:0) dosáhl dalšího milníku, mety 300 ligových zápasů, které vedl jako hlavní trenér. Stal se tak devátým koučem v Klubu legend. Pane trenére, obrovská gratulace vám i vašim kolegům!

První kolo nového ročníku Chance Ligy představovalo pro Jindřicha Trpišovského 300. odkoučovaný duel v nejvyšší soutěži. Trenér sešívaných se v historických tabulkách samostatné české ligy nachází na 9. místě. Prvenství v počtu odtrénovaných utkání v nejvyšší soutěži drží Petr Rada se 443 zápasy.


Jindřich Trpišovský vedl jako hlavní trenér Slavii do boje ve 224 ligových střetnutích s bilancí 160 výher, 43 remíz a 21 porážek. Během svého libereckého angažmá zapsal za 76 duelů 36 vítězství.

Trenérský štáb Jindřicha Trpišovského dorazil do Edenu v prosinci 2017, pro Slavii získali tři mistrovské tituly. Zlatý hattrick v sezoně 2020/21 byl završen unikátním počinem, když sešívaní celý ročník absolvovali bez jediné porážky.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články