Pomoc dětským pacientům: Tým legend Slavie v Herálci | SK Slavia Praha
Více

Pomoc dětským pacientům: Tým legend Slavie v Herálci

Tým legend SK Slavia Praha, pod patronací heráleckého rodáka Stanislava Tecla, se tentokrát představí v Herálci u Havlíčkova Brodu. Přijďte podpořit charitativní utkání Nadačního fondu Slavie v sobotu 27. července od 16 hodin. Celý výtěžek poputuje na pomoc Dětskému oddělení Havlíčkobrodské nemocnice.

Fotbalové odpoledne se slavnými slávisty

Na hřišti TJ Sokol Herálec se v sobotu 27. července uskuteční další letošní utkání Týmu legend SK Slavia Praha. Akce začne ve 13 hodin zápasem žáků, který bude součástí oslav 100 let od založení klubu Sokola Herálec. Hlavní utkání legend odstartuje v 16 hodin.

Autogramiáda a cenné suvenýry

Během odpoledne proběhne autogramiáda, kde budete mít jedinečnou šanci setkat se se slávistickými legendami a získat jejich podpisy. Navíc se můžete zapojit do aukce podepsaného dresu A-týmem SK Slavia Praha nebo získat podepsané míče.

Dvojnásobná pomoc pro děti

Veškerý výtěžek z dobrovolných příspěvků a sponzorských darů bude Nadačním fondem Slavie zdvojnásoben. Celá částka poputuje na pomoc Dětskému oddělení Havlíčkobrodské nemocnice. Každá vaše koruna tak pomůže dvojnásobně.

Informace o akci:

  • Datum a čas: sobota 27. července, utkání legend od 16 hodin
  • Místo: hřiště TJ Sokol Herálec
  • Vstupné: 150 Kč pro dospělé, děti do 10 let zdarma, děti od 10 do 15 let 50 Kč

Přijďte s námi oslavit významné jubileum Sokola Herálec, užít si den plný zábavy a sportu, a zároveň podpořit dobrou věc. Těšíme se na vás v Herálci!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články