Tři hráči Slavie míří do Karviné | SK Slavia Praha
Více

Tři hráči Slavie míří do Karviné

David Planka, Ebrima Singhateh a Giannis-Fivos Botos budou působit v Karviné. První dva odchází do Slezska na přestup s možností zpětného odkupu, řecký univerzál bude v Karviné hostovat.

Osmnáctiletý slávistický odchovanec David Planka a gambijský útočník Ebrima Singhateh, který na jaře hostoval v Sigmě Olomouc, přestupují do týmu MFK Karviná. Slavia bude moct oba hráče zpětně odkoupit za předem stanovených podmínek.

Dotaženo bylo také roční hostování řeckého záložníka Giannise-Fivose Botose, který se po příchodu z nizozemského Helmondu zapojil do přípravy s týmem trenéra Martina Hyského. V zimě si může Slavie hráče stáhnout.

Přejeme hodně štěstí!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články