Aiham Ousou míří na hostování do Royal Charleroi SC | SK Slavia Praha
Více

Aiham Ousou míří na hostování do Royal Charleroi SC

Aiham Ousou, který na jaře působil ve španělském Cádizu, putuje na hostování s opcí na přestup do belgického R. Charleroi SC.

Aiham Ousou přestoupil do Slavie ze švédského Häckenu v červenci 2021. V lize celkově nastoupil do 45 utkání a dvakrát se gólově prosadil, a to proti Teplicím a Liberci. V Evropské konferenční lize odehrál 22 zápasů. V sezoně 2022/23 oslavil zisk MOL Cupu.

Před začátkem uplynulé sezony odešel na půlroční hostování zpět do Häckenu, odkud do Slavie přišel. Na jaře hostoval ve španělském Cádizu, se kterým se nedokázal udržet v nejvyšší soutěži. V La Lize odehrál 6 ligových klání.

Aihame, ať se ti v Belgii daří!

Aktuálně

Slávistky odcestovaly na Ligu mistryň

18. 9. 2024
Fotbalistky Slavie odcestovaly do Turecka, kde je čeká třetí pokus o postup do skupinové fáze Ligy mistryň proti tureckému Galatasaray. Úvodní utkání se odehraje ve čtvrtek 19. září od 20:00.

Lístky na derby jsou aktuálně vyprodané

18. 9. 2024
Vstupenky na 312. derby jsou aktuálně vyprodány. V prodeji budou už pouze místa případně uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Další články