Filip Prebsl podepsal novou smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Filip Prebsl podepsal novou smlouvu se Slavií

Jednadvacetiletý defenzivní univerzál a slávistický odchovanec, který strávil poslední dvě sezony na hostování v Liberci, prodloužil v Edenu smlouvu do 30. června 2028.

„Jsem šťastný, že se Filip vrací. Nedávno jsem viděl asi čtyři roky staré fotky, kdy vypadal jako chlapec, a teď přede mnou stojí hotový chlap. Disponuje všemi aspekty moderního hráče, který má potenciál Slavii pomoct a s klubem dále růst," těší předsedu představenstva Jaroslava Tvrdíka.

„Velký úspěch a hlavně splněný dětský sen. Jsem moc rád, že jednání mezi všemi stranami dopadla dobře a můžu tady být. Mám za sebou dvě sezony v nejvyšší lize, odehrál jsem přes padesát zápasů. Pomohla mi samozřejmě také hostování ve druhé lize, kde jsem nakoukl do seniorského fotbalu a sbíral důležité zkušenosti. Věřím, že je zúročím, a pomůžu Slavii vrátit se zpátky na trůn,“ hlásí po podpisu nového kontraktu Filip Prebsl.

Filip začínal s fotbalem v Třeboradicích, odkud zamířil v létě 2015 rovnou do Slavie. V sezoně 2019/2020 byl jako o tři roky mladší součástí širšího týmu pro UEFA Youth League. Dospělý fotbal okusil ve Viktorii Žikov, ve Vlašimi a následně se přesunul na hostování do Liberce, kde sbíral prvoligové zkušenosti. Debut si připsal v zápase na Letné, kdy nastoupil na celých devadesát minut a pomohl týmu k vítězství nad Spartou 2:1.

Pod Ještědem celkově strávil dvě úspěšné sezony, ve dvaapadesáti zápasech si z pozice stopera či defenzivního záložníka připsal tři góly a dvě asistence.

Filipe, vítáme tě zpět v červenobílém! Ať se ti daří!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články