Nové Puma dresy pro sezonu 2024/2025 | SK Slavia Praha
Více

Nové Puma dresy pro sezonu 2024/2025

SK Slavia Praha s hrdostí představuje nové dresy od svého dlouholetého partnera, společnosti Puma, pro nadcházející sezonu 2024/2025. Tyto dresy jsou poctou hvězdě ve znaku SK Slavia Praha a společně se špičkovým technologickým zpracováním kladou důraz na silnou identitu klubu.

Tradičním dominantním prvkem klasického sešívaného domácího dresu je výrazná hvězda v bílém poli, která reprezentuje hlavní claim celosezonní kampaně Zažij sílu Slavie. Domácí dres se drží tradičních slávistických barev a také originálního fontu Slavia Headline, jímž je pod límečkem za krkem vyveden nápis SLAVIA. Červenobílou barevnou kombinaci doplňují zlaté puma kočky na obou rukávech a na hrudi.

Zlatý element je zhmotněn v podobě hvězdy a kočky i na venkovním dresu, který utváří dominantní černá barva. V její struktuře najdeme ornamenty, které tvoří tvar slávistické hvězdy, což symbolizuje silnou Slavii. Poprvé v historii slávistických venkovních dresů tak je použita černo-zlatá barevná kombinace.

Obě varianty dresů jsou vyrobeny z recyklovaných textilních a jiných zdrojů, které tvoří minimálně 95 % materiálu použitého při výrobě dresů, a tak podporují silný vztah obou společností k udržitelnému rozvoji. Dresy byly proto vyrobeny unikátní recyklační technologií RE:FIBRE. Tato technologie umožňuje využít již použité materiály pro tvorbu zcela nových výrobků, při zachování špičkových vlastností inovativního materiálu ULTRAWEAVE.

Slávisté obléknou dresy a tréninkové oblečení s kočkou šestou sezonu za sebou. „Máme radost z nových dresů od společnosti Puma, které jsou nejen esteticky působivé, ale také odrážejí naši oddanost k udržitelnosti. Hvězda ve znaku Slavie je symbolem naší hrdosti a síly, a jsme rádi, že se tento prvek stal ústředním motivem našich nových dresů,“ chválí design dresů Kateřina Vavrlová, členka představenstva SK Slavia Praha.

Jan Sochor, generální ředitel PUMA pro střední a východní Evropu, vysvětluje: „Navrhli jsme tyto dresy s důrazem na identitu a historii SK Slavia Praha. Naše úzká spolupráce s klubem nám umožnila vytvořit dresy, které jsou nejenom krásné, ale také podporují myšlenku udržitelnosti. Přeji Slavii, ať je v nových dresech úspěšná a naváže na skvělé výkony v uplynulých letech.“

Dresy byly tisícům fanoušků poprvé oficiálně představeny na akci „Zažij sílu Slavie“ ve Fortuna Areně 16. července a obě varianty se už prodávají v klubovém fanshopu.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články