U17 zahájí přípravu na sezonu v pondělí 15. července | SK Slavia Praha
Více

U17 zahájí přípravu na sezonu v pondělí 15. července

V polovině července odstartují přípravu na nový ročník také mladší dorostenci. Realizační tým pod vedením Milana Titěry svolá své svěřence 15. července. Poté čeká slávisty soustředění v Nymburce i Memoriál Františka Harašty. První ligové utkání je na programu 10. srpna v Liberci.

Nově sestavený trenérský tým se sejde s hráči v pondělí 15. července. Následující den mladší dorostenci odcestují na soustředění do sportovního areálu v Nymburce. Na konci července čeká mládežníky prestižní Memoriál Františka Harašty, kde se utkají se Sigmou Olomouc nebo Zbrojovkou Brno. Poslední přípravné utkání je na programu proti slovenské Trnavě.

Částečnou obměnou prošel i trenérský štáb. Z kategorie U19 se přesouvá hlavní trenér Milan Titěra s asistentem Jonathanem Daviesem. S týmem pak zůstávají z kategorie U16 asistenti trenéra Václav Laušman, Radim Pfeifer a trenér brankářů Denys Luksík. Kondiční část tréninkového procesu povede Vít Hovorka.

„Letní příprava bude probíhat obvyklým způsobem, který je pro tuto kategorii nastaven dlouhodobě. Čeká nás herně-kondiční soustředění v Nymburce a následně turnaj na jižní Moravě s účastí předních českých klubů. V rámci přípravy také proběhne řada testování, abychom udrželi přehled o vývoji hráčů a získali maximum informací i o nově příchozích,“ komentuje přípravu nový hlavní trenér týmu U17 Milan Titěra.

15. červenceZačátek přípravy
16. - 21. červenceSoustředění Nymburk
23. - 25.červenceMemoriál Františka Harašty jižní Morava
31. červenceSK Slavia Praha - FC Spartak Trnava U1710:00, Xaverov
10. srpnaprvní ligové kolo12:15, Liberec

Kádr U17: Sebastian Bartošic, Tomáš Brázda, Ondřej Červenka, Jan Drašnar, Tomáš Ferenc, Ondřej Frolík, Jan Fuksa, Jan Hájek, Patrik Horváth, Štěpán Chaluš, Šimon Janota, Kai Mc Donald, Matěj Klepáč, Sameer Kovácz, Yaroslav Kozhushko, Patrik Kubů, Maxim Magada, Adam Paar, Martin Palaščák, Martin Pastyřík, Petr Potměšil, Vítek Skokan, Matouš Srb, Ondřej Suchý, Jakub Šmiga, Marek Štuler, Vojtěch Tománek, Mika Verhaegen

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články