Zažij sílu Slavie! Start sezony ve Fortuna Areně | SK Slavia Praha
Více

Zažij sílu Slavie! Start sezony ve Fortuna Areně

Všechny slávistické fanoušky zveme na akci Zažij sílu Slavie, která se uskuteční 16. července v podvečer ve Fortuna Areně a bude pro nás všechny odstartováním sezony 2024/2025. Akce je otevřená pro všechny fanoušky, kteří se chtějí přijít naladit na nový ročník ještě před jeho začátkem.

Na co se v úterý 16. července můžete těšit, pokud dorazíte do Edenu? Budete první fanoušci, kteří ochutnají pivo Radegast z tanků, které najdete od nové sezony ve stáncích s občerstvením na Tribuně Sever. K výbornému pivu vám bude k dispozici i občerstvení ve stáncích v koridoru Tribuny Sever.

V 18 hodin pak začne hlavní program, a to setkání fanoušků s hráči. Fanoušci představí nové zápasové tracky a na oplátku budou první, kdo uvidí nové dresy pro ročník 2024/2025! Představíme i kampaň Zažij sílu Slavie, která nás bude provázet celou sezonou. A to není vše, chystáme i autogramiádu hráčů, kteří se podepíšou fanouškům na nové dresy, které bude možné pořídit si ve fanshopu ihned po jejich představení. Jedno překvapení chystá i Tribuna Sever! Program bude trvat přibližně 45 minut a bude nabitý emocemi. Přijďte a zažijte spolu s námi opravdovou sílu Slavie!

Organizační pokyny

  • Brány vstupu č. 2 se otevřou v 17 hodin
  • Na akci není nutné se registrovat ani si kupovat vstupenky
  • Pro fanoušky bude otevřena Tribuna Sever s veškerým občerstvením a zázemím
  • V 18:00 začne samotná akce Zažij sílu Slavie!
  • V momentě představení nových dresů bude možné si dresy koupit ve fanshopu prodejním oknem v koridoru. Fanshop bude mít otevřeno až do odbavení posledního zákazníka
  • Cca v 18:45 skončí oficiální program, pivo a jídlo bude fanouškům k dispozici cca do 20:00, kdy celá akce skončí
  • Podrobnější program a jeho hlavní body představíme v dalších dnech.

Těšíme se na vás!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články