Desítka z Edenu s Jaroslavem Tvrdíkem | SK Slavia Praha
Více

Desítka z Edenu s Jaroslavem Tvrdíkem

Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík usedl před kamery Slavia TV, aby odpovídal na časté dotazy ohledně přestupů, stavu kádru před bojem o Ligu mistrů i možných odchodů.

V novém pořadu Desítka z Edenu předseda představenstva zodpověděl deset dotazů na témata, která rezonují před novým ročníkem, ve kterém sešívané čeká boj o Ligu mistrů v předkolech i v lize.

Potvrdil zájem o plzeňského útočníka Tomáše Chorého a zdůvodnil, proč o služby urostlého kanonýra Slavia usiluje. Došlo i na brankáře, nastínil nejbližší budoucnost mezi třemi tyčemi po zranění Jindřicha Staňka. Prozradil, které odchody mohou nastat a jaký je plán zapojit mládežníky a navrátilce z hostování. Na závěr přidal svůj vzkaz pro fanoušky.

Celou desítku z Edenu s Jaroslavem Tvrdíkem sledujte na Slavia TV.

Aktuálně

Barbora Polcarová posilou Slavie

1. 7. 2024
Barbora Polcarová se stává druhou letní posilou týmu žen Slavie. Červenobílý dres bude oblékat do 30. června 2026.

Odchody v kádru žen Slavie

1. 7. 2024
Ženy Slavie před startem nové sezony absolvovaly pětidenní soustředění v Peci pod Sněžkou, kde trenér Jiří Vágner přivítal několik nových posil. Několik hráček však naopak chybělo.

Novou posilou žen je Klára Cvrčková

1. 7. 2024
Novou posilou ženského týmu Slavie se stává talentovaná Klára Cvrčková. Dvaadvacetiletá reprezentační útočnice přichází z konkurenční Sparty, smlouvu podepsala do 30. června 2026.

Další články