B-tým zahájí sezonu v Táboře. Ve druhém kole derby doma | SK Slavia Praha
Více

B-tým zahájí sezonu v Táboře. Ve druhém kole derby doma

Slávistický B-tým zná los druhé ligy. První kolo odehrají sešívaní v Táboře, ve druhém je čeká domácí derby.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky sotva zakončili baráž o druhou ligu a už znají los na nadcházející sezonu.

Slávisté se po roce vrací zpět do druhé nejvyšší soutěže, kterou začnou venkovním utkáním 20. nebo 21. července v Táboře.

Hned o týden později čeká slávisty derby béček na domácím stadionu. V průběhu září je na programu domácí souboj s Viktorií Žižkov a v dalším kole vyzvou opět na domácím stadionu svěřenci trenéra Střihavky Jihlavu.

Podzimní část pak sešívaní zakončí 9. – 10. listopadu proti rezervě pražské Sparty. Přesné časy a dny zápasů budeme znát po odevzdání požadavků na čas a den výkopu domácích zápasů od všech týmů.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články