AKTUALIZOVÁNO: Informace k zápasu na Slovácku | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace k zápasu na Slovácku

Úvodní utkání nové sezony odehrajeme v neděli 21. července na Slovácku. Vstupenky na zápas jsou v online prodeji.

Vstupenky

Vstupenky do sektoru hostů jsou vyprodané, domácí klub ale vyšel slávistickým fanouškům vstříc a poskytl ještě sektor vedle sektoru hostů. Kupujte do sektoru D3 ZDE. Cena vstupenky je 500 korun.

Výjezdy fanouškovských organizací

Na Slovácko se fanoušci chystají organizovaně, na výběr jsou autobusové zájezdy Tribuny Sever, Odboru přátel a Fanklubu.

Vstup na stadion

Adresa stadionu je Stonky 566, 686 01 Uherské Hradiště, vstup do sektoru hostí je z jihozápadní strany stadionu.

Parkování

Pokud míříte na zápas autem, doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen zhruba 400 metrů od stadionu. Další parkovací místa jsou na zelené ploše před Tescem u ulice 28. října.

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů D je z Rostislavovy ulice. Pokladna je hned vedle vstupu. Obojí si můžete prohlédnout níže.

Bezpečnostní kontroly

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky a bude probíhat namátková dechová kontrola konzumace alkoholu. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích a samolepky. Fanouškům doporučujeme přečíst Návštěvní řád stadionu, pokud bude porušeno některé z jeho ustanovení, nebude dotyčný na stadion vpuštěn nebo může být vyveden ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články