Fotbal v chůzi rozhýbal Eden | SK Slavia Praha
Více

Fotbal v chůzi rozhýbal Eden

Ve středu 29. května proběhl na hřišti v Edenu otevřený trénink Walking football, který byl organizován ve spolupráci se Senior Fitness a Prahou 10. Akce sloužila také jako nábor do řad slávistického týmu v této zajímavé kategorii.

Přivítání, rozcvička, lekce pravidel a šlo se na to.

Instruktoři ze Senior Fitness vedli účastníky krok za krokem jednotlivými cvičeními, která zahrnovala přihrávky, střelbu na branku a základní taktiky hry. Trénink byl utvořen tak, aby si každý mohl osvojit potřebné dovednosti bez ohledu na předchozí zkušenosti s fotbalem.

Trénink byl zakončen přátelským zápasem, kde si všichni mohli vyzkoušet nabyté dovednosti v praxi.

Všichni účastníci si trénink moc užili, přičemž ocenili nejen fyzické aktivity, ale i možnost setkat se s novými lidmi a také potkat slávistickou legendu Ivo Knoflíčka, patrona a kapitána slávistického týmu Walking fotbalu.



Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články