S Manou skórují slávisté na hřišti i v životě | SK Slavia Praha
Více

S Manou skórují slávisté na hřišti i v životě

Jako ultimátní zdroj energie pro rychlé nohy a lehký žaludek hráčů Slavia slouží už osmá generace nutričně kompletního jídla – Mana Mark 8. Ta přesvědčí výkonnější recepturou, lepší chutí a ekologičtějším obalem. Mana nyní podporuje mužský a ženský A-tým i mládež.

Inovativní česká značka Mana nás podporuje produkty z už osmé generace nutričně kompletního jídla – více informací najdete na mojemana.cz. Jedná se o skladné a lehké jídlo, které výborně zasytí a šetří čas. Mana nejen podporuje sportovní výkon, ale také usnadňuje život hráčům díky své rychlé a snadné přípravě.

V hektickém harmonogramu, který fotbalisté zažívají, je důležité mít po ruce jídlo, které je nejen zdravé, ale i rychlé na přípravu. Mana se stará o to, aby hráči Slavie mohli věnovat více času tréninku a regeneraci, a méně času starostem o stravu. Díky jejímu složení se hodí nejen jako palivo před výkonem, ale také jako rychlá a vyvážená svačina mezi tréninky nebo po náročném zápase, kterou hráči skvěle doplní veškeré živiny včetně elektrolytů.



Její lahodná chuť a široký výběr z pestré palety příchutí zajišťují, že nikdy neomrzí. Zastoupení živin v Maně maximálně odpovídá pestrému stravování a potřebám těla pro jeho nejvyšší výkon a soustředěnost. Tím se Mana stává naším neocenitelným partnerem na cestě k úspěchu na hřišti i mimo něj.

V každém ManaDrinku se skrývá 17 g bílkovin s kompletním zastoupením aminokyselin (receptura Mark 8 obsahuje 2 nové aminokyseliny taurin a L-karnitin), což ho dělá skvělým pomocníkem při nabírání a regeneraci svalů. Mana je navíc 100% rostlinná a obsahuje širokou škálu vitamínů od A do Z. Správné stravování je pro naše hráče klíčové a proto jsme nadšení, že můžeme spolu s Manou jít příkladem.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články