Slavia a eToro prodloužily smlouvu o generálním partnerství | SK Slavia Praha
Více

Slavia a eToro prodloužily smlouvu o generálním partnerství

SK Slavia Praha a obchodní a investiční platforma eToro prodloužily smlouvu o generálním partnerství. Logo eTora tak zůstane na našich dresech i v nadcházející sezoně.

Toto partnerství je jediným sponzorstvím společnosti eToro v Evropě, kdy klub bude mít její logo na přední straně dresu a navazuje na další působivou sezonu SK Slavia Praha, která skončila na druhém místě v české lize a dostala se mezi posledních 16 týmů ve vyřazovací fázi Evropské ligy UEFA.

Společnost eToro je předním sponzorem SK Slavia Praha již čtyři roky v řadě. Na základě této strategické spolupráce bude značka eToro nadále výrazně prezentována na několika platformách. Kromě toho, že její logo budou hráči nosit na hrudi, objeví se i na, LED tabulích, sociálních médiích, diskuzních fórech pro fanoušky a bannerech podél hřiště.

„Je nám ctí, že můžeme již čtvrtým rokem po sobě prodloužit naše dlouhodobé partnerství s SK Slavia Praha. Jedná se o nejvýznamnější sponzorskou smlouvu společnosti eToro mezi evropskými sportovními týmy. eToro si cení toho, že je součástí týmu a komunity fanoušků, kteří trvale prokazují vynikající výsledky na hřišti i mimo něj. Přejeme Slavii v příští sezoně mnoho úspěchů - a všichni v eToro jí budeme fandit,“ říká Nir Szmulewicz, marketingový ředitel společnosti eToro.

„Těší nás, že partnerství se společností eToro pokračuje již čtvrtým rokem. Spolupráce s tak významným globálním partnerem je pro nás ctí a máme radost z našich společných úspěchů. Budeme se těšit na další sezonu, která, jak doufáme, přinese ještě více úspěchů, a nesmírně si vážíme pokračující podpory ze strany společnosti eToro,“ dodává Martin Říha, generální ředitel a místopředseda představenstva SK Slavia Praha.

Obnovení strategického partnerství eToro s SK Slavia Praha posiluje pozici eToro jako špičkového sportovního sponzora v Evropě.

Stávající portfolio sponzorů společnosti eToro zahrnuje mnoho předních světových sportovních lig, včetně anglické Premier League, německé Bundesligy, britské Premiership Rugby, španělské Ligy ACB a Rugby Australia.


Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články