B-tým v sobotu v odvetě proti Velvarům | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu v odvetě proti Velvarům

Slávistický B-tým se v sobotu 15. června utká v odvetě baráže o druhou ligu s Velvary. Poslední utkání sezony je na programu od 10:15. Přijďte podpořit slávistické béčko!

Sešívané čeká poslední utkání sezony 2023/2024. Výjimečně už v sobotu se slávisté představí na Xaverově v odvetě baráže o druhou ligu proti středočeským Velvarům.

První utkání, které se odehrálo ve středu, moc šancí nepřineslo a skončilo bezbrankovou remízou 0:0. Premiéru za B-tým si připsal sedmnáctiletý Šimon Slončík.

V sobotu můžeme rovněž očekávat obměněnou sestavu s hráči, které bude čekat premiérový start mezi dospělými. Přijďte na Xaverov a zakončete společně s námi sezonu podporou B-týmu. Čeká na vás opět posílené občerstvení a oblíbená sekaná v housce.

Odveta utkání o druhou ligu je na programu v sobotu 15. června od 10:15 na Xaverově. Utkání opět odvysílá TVcom. Spolukomentátorem sobotního přenosu bude šéftrenér mládežnické akademie Tomáš Heidenreich. Tak pokud nemůžete dorazit přímo na stadion, utkání můžete sledovat v přímém přenosu i se slávistickým komentářem.

Na Xaverově je vstupné jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Permanentkáři svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Slávisti, těšíme se na vás!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články