Ženy oslavily Triple Double! | SK Slavia Praha
Více

Ženy oslavily Triple Double!

Slávistky zakončily ligovou sezónu vítězným zápasem proti Slovácku v Horních Měcholupech. Po utkání zvedly nad hlavu a mohly oslavit svůj 23. mistrovský titul. Užijte si znovu tento okamžik díky záběrům z kamer.

Fotbalisty Slavie byly v letošním ročníku neporazitelné a a svou dominanci potvrdili i v posledním ligovém zápase proti Slovácku, kde skórovaly Karolína Křivská a nejlepší střelkyně ligy Marjolen Nekesa. Po závěrečném hvizdu přišel na řadu slavnostní ceremoniál na počest našich vítězek.

Zavítáme přímo do okamžiků oslav, ať už na trávníku či v šatnách. Nechybělo šampaňské, konfety ani fotografie se zlatou trofejí. Připravili jsme pro vás exkluzivní záběry z dronu a neochudíme vás ani o mistrovskou děkovačku a divoké oslavy z kabin, kam se připojil i předseda představenstva Jaroslav Tvrdík.

Ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články