Slavia je v TOP HOTELu Praha jako doma | SK Slavia Praha
Více

Slavia je v TOP HOTELu Praha jako doma

SK Slavia Praha využívá služeb wellnessu v TOP HOTELu Praha. Pravidelné návštěvy týmu dorostenek jsou nedílnou součástí relaxačního programu.

Privátní odpočinek zajištuje dostatek soukromí a možnost využít vše, co wellness nabízí: velký krytý bazén (17 x 7 metrů), whirlpool, finskou saunu, posilovnu a turbo solárium.

A jak taková návštěva slávistek probíhá?

Na začátek si některé dívky „dají do těla“ v útulné posilovně. Ostatní hráčky mezitím absolvují kondiční plavání v bazénu. Po výměně tréninkových skupin plynule přejdou sportovní aktivity v tu příjemnější část, a tou je právě relaxace. Zasloužený odpočinek začíná ve vířivce a přesouvá se do finské sauny a končí ochlazovacím bazénkem. Po tomto krásném odpočinku jsou dívky dostatečně zregenerovány na jejich případný trénink či zápas.

Osvěžit se a doplnit energii můžou ve wellness baru, v hotelové restauraci, na letní terase a v prostorách jedinečné japonské zahrady s jezírky a fontánami. Veškeré nabízené služby jsou dostupné i pro veřejnost.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články