Ogungbayi utrpěl vážné zranění. Čeká ho dlouhá pauza | SK Slavia Praha
Více

Ogungbayi utrpěl vážné zranění. Čeká ho dlouhá pauza

Dvacetiletý křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi utrpěl v utkání B-týmu s Akademií Táborska zranění postranního a zkříženého vazu v koleni. Nyní ho čeká operace a pauza minimálně devět měsíců.

Dvacetiletý křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi patří v aktuální sezoně k tahounům slávistického béčka. Ve dvaceti dvou zápasech vstřelil třináct branek a je tak nejlepším střelcem sešívané rezervy.

V pátečním utkání s Akademií Táborska však Boluwatife Ogungbayi při střetu s protihráčem v 68. minutě utrpěl zranění, při kterém došlo k přetržení postranního a zkříženého vazu v koleni.


Diagnózu pak potvrdila magnetická rezonance v Ústřední vojenské nemocnici.

Boluwatifeho čeká operační zákrok, během kterého se odstraní poškozený vaz a nahradí se štěpem ze šlachy zadního stehenního svalu. Následná rehabilitace začíná ihned po operaci. Celková rehabilitace a rekondice bude probíhat v přesně daných fázích a návrat do tréninkového procesu se dá očekávat minimálně za 9 měsíců.

Bolu, přejeme ti brzké uzdravení!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články