B-tým v pátek proti rezervě Táborska | SK Slavia Praha
Více

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Sešívanou rezervu čeká už v pátek 17. května utkání proti Táborsku. Slávisté vstupují do utkání z prvního místa ovšem už s náskokem pouze tří bodů na druhé Domažlice, které čeká v sobotu zápas s rezervou Budějovic.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky v posledním utkání remizovali s Pískem 2:2, kdy se prosadil Lukáš Vorlický a Dominik Pech. Zisk pouze jednoho bodu ztenčil náskok sešívaných na prvním místě.

Páteční soupeř červenobílých se aktuálně nachází na sedmém místě tabulky se ziskem třiceti šesti bodů s tím, že poslední utkání s Domažlicemi prohráli 1:2.

Utkání mezi Akademií Táborka a B-týmem Slavie je na programu už v pátek 17. května od 17:30 v Táboře na stadionu Svépomoc.

Slávisti, dorazte mládežníky podpořit v cestě do druhé ligy!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články