Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol. | SK Slavia Praha
Více

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

Slavia uspořádala už tradiční trénink talentovaných mládežníků pod vedením trenérů A-týmu, za deštivého úterý se aktéři sešli na tréninkovém hřišti v Edenu.

„Chceme tímto udělat klukům takový servis navíc. Aby dostali některé informace, které jim pomůžou v jejich kategoriích, později pak na hostování nebo i v A-týmu. Jednoduše chceme akcelerovat jejich další posun,“ prozradil Jindřich Trpišovský.

Mladí slávisté si vyzkoušeli několik cvičení po vzoru A-týmu od průpravných přihrávek přes zakončení až po intervalové hry. „Trénink jsem si užil moc. Trenéři nám dávali zajímavé podněty k tomu, jak se máme zlepšovat, co máme zařazovat do naší hry,“ potěšilo záložníka U19 Marka Naskose.

„Tempo bylo vysoké. Musím říct, že to byla jízda. Všichni se chtěli před trenéry A-týmu předvést,“ dodal záložník U17 Kryštof Čížek

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články