Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti | SK Slavia Praha
Více

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

Kapitán Slavie Jan Bořil v souboji z 83. minuty sobotního 311. derby utrpěl zlomeninu lícní kosti a v pondělí úspěšně absolvoval operaci. Obránce sešívaných čeká klidový režim na čtyři až šest týdnů, po kterém se s obličejovou maskou bude moct zapojit do přípravy.

Hned po zápase odjel s Janem Bořilem na rentgenové vyšetření, které naštěstí vyloučilo zlomeninu, i Mojmír Chytil. Útočník Slavie je v intenzivní péči fyzioterapeutů s cílem snížení otoku a bolesti. Loket má zafixovaný a v nejbližší době proběhne další vyšetření, aby se zkontroloval stav měkkých tkání - vazů, svalů a šlach.

Honzovi i Mojmírovi přejeme brzké uzdravení!

Aktuálně

Skvělý pohyb i synergie. Lingr se chytí rychle

17. 9. 2024
Jindřich Trpišovský po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi hovořil s novináři o předvedené hře, spolupráci Mojmíra Chytila s Tomášem Chorým, výkonu Malicka Dioufa nebo návratu Ondřeje Lingra.

Souhra s Chorým? Když hrajeme spolu, dávám góly

17. 9. 2024
Mojmír Chytil přišel po vítězství (2:0) nad Mladou Boleslaví odpovídat na dotazy novinářů. Hovořil o spolupráci s Tomášem Chorým, práci v křídelních prostorech i o prvním místě v tabulce.

Nejradši bych hrál pořád. Na obraně pečlivě pracujeme

17. 9. 2024
Igoh Ogbu v letošní sezoně nechyběl ještě ani minutu a v Mladé Boleslavi dovedl defenzivu sešívaných k dalšímu čistému kontu. Už šestému po sedmi odehraných kolech. Nejen o kouzlu obrany a svém vytížení mluvil exkluzivně pro #SlaviaTV.

Další články