Vychází vánoční HALFTIME. Ať je číslo 13 šťastné! | SK Slavia Praha
Více

Vychází vánoční HALFTIME. Ať je číslo 13 šťastné!

Třinácté číslo slávistického magazínu HALFTIME je tady! V prodeji od úterý 5. prosince, v čase předvánočním vás vezme na unikátní exkurze do světů Matěje Juráska a Aliky Keene. A nabídne mnoho dalšího... Slávisti, ať se vám líbí!

Předplatitelé na portálu send.cz nové vydání naleznou ve schránce, od 5. prosince bude k dostání i ve fanshopu a na proslavisty.cz. A samozřejmě stejně jako předchozí číslo s Igohem Ogbuem a Josefem Bicanem na titulních stranách si HALFTIME můžete přečíst i online skrz digiport.cz a jejich aplikaci MEDIATÉKA.

Obnovit své předplatné nebo zřídit nové a dát tak skvělý vánoční dárek sobě či svým blízkým pak můžete zde. DĚKUJEME, vážíme si vaší přízně a podpory!

Na co se v posledním letošním vydání, třináctém celkově, můžete těšit?

Při čtení takřka devadesáti stránek si nasadíte svářečskou helmu, usednete do lavice Harvardu. I takové kapitoly přinesl život Matěji Juráskovi a Alike Keene, hvězdám vánočního čísla.

První jmenovaný povypráví o bytí v záři reflektorů, kam ho vrhl status největšího klubového talentu. Rozpovídá se o mamince, který dělá na dráze vlakvedoucí, i tatínkovi horníkovi. Stejně tak popíše formující okamžik, kdy se rozhlédl kolem sebe na tréninku Slavie, aby zjistil, že je v týmu bezkonkurenčně nejhorší.

Do "úzkých" Juráska dostal nejbližší druh Ondřej Kričfaluši, který na něj prozradil málo známé zajímavosti. Třeba jak to má s módou, auty, proč disponuje sedm let starým telefonem, jaký je rybář i v jakých chvílích se cítí v životě nejvíc volný.

S hvězdou ženského týmu Alikou Keene zavítáme na Jamajku, do USA, Litvy i Maďarka, rovněž také na její pražský koncert. Vyjma obsáhlého rozhovoru o studiu jedné z nejprestižnějších univerzit světa a fotbalovém kočování po Evropě uvidíte i jedinečné fotografie z klubu Favela, kde každou středu zpívá hitovky od Norah Jones a Alicii Keyes.

Prostřednictvím exkluzivní reportáže znovu prožijete klání Věčné a Věčného. Slavie a Říma. Dva hořkosladké týdny, které zůstanou v sešívaných srdcích po generace.

A čeká na vás řada dalších výjimečných textů. S mládežnickou trenérskou legendou Petrem Karochem probereme, jaké to bylo piplat Tomáše Součka s Markem Suchým, odvyprávíme vám příběh o lesku a bídě kuželek, dalšího sportu pod hlavičkou Slavie, které vám v HALFTIMU pravidelně představujeme.

A mnoho, mnoho dalšího... Tak ať je tahle třináctka šťastná slávisti.

Klidný předvánoční čas a ještě jednou moc děkujeme za přízeň. Obnovit své předplatné nebo zřídit nové můžete zde.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články