Prohlídky Slavia Museum a Stadium Tour s legendou! | SK Slavia Praha
Více

Prohlídky Slavia Museum a Stadium Tour s legendou!

Vydejte se na prohlídku Slavia Museum a Stadium Tour v doprovodu legend Slavie. Komentované prohlídky se konají ve středu 29. listopadu, ve čtvrtek 30. listopadu, ve středu 6. prosince a ve čtvrtek 7. prosince.

Začátek je vždy v 17 hodin.

Na komentovanou skupinovou prohlídku je potřeba se dopředu přihlásit. Přihlašování odstartovalo v pátek 24. listopadu a stále probíhá.

Prostorami stadionu provede návštěvníky bývalý dlouholetý kustod Slavie a současný průvodce Slavia Museum Václav Petrák společně s legendami Slavie. Komentovaná prohlídka začíná vždy v 17:00. Přihlásit se na ni může jen omezený počet zájemců. Doba trvání prohlídky je přibližně 60 minut.

Termíny prohlídek

  • Středa 29. listopadu v 17:00
  • Průvodci Václav Petrák a Radek Bejbl
  • Čtvrtek 30. listopadu v 17:00
  • Průvodci Václav Petrák a Karel Piták
  • Středa 6. prosince v 17:00
  • Průvodce Václav Petrák a Jiří Vávra
  • Čtvrtek 7. prosince v 17:00 / VYPRODÁNO / PŘIHLAŠOVÁNÍ UKONČENO
  • Legenda František Veselý: 80 let
  • Průvodce Václav Petrák.
  • Po prohlídce bude následovat promítání krátkého dokumentu o legendě Františkovi Veselém. Vítěz Českého poháru se Slavií 1974 a fotbalový mistr Evropy 1976 by oslavil 7. prosince 80. narozeniny. Po skončení promítání bude na programu beseda s jeho synem Františkem Veselým.

Jak se na prohlídky přihlásit

Na stránkách ticketportal.cz nebo vstupenky.slavia.cz je k dispozici omezený počet vstupenek, zájemci si vyberou konkrétní termín prohlídky. Koupí vstupenky se automaticky na prohlídku přihlásí. Zakoupenou vstupenku před začátkem prohlídky předloží pracovníkovi muzea k ověření. Cena vstupenek je stejná jako u vstupenek do Slavia Museum a Stadium Tour podle platného aktuálního ceníku. Vstupenky jsou v prodeji on-line od pátku 24. listopadu na ticketportal.cz nebo na vstupenky.slavia.cz.

Přes e-mail museum@slavia.cz

Na komentovanou prohlídku se mohou přihlásit také majitelé tištěných dárkových poukazů na vstup do Slavia Museum a Stadium Tour, které jsou v prodeji ve Fanshopu Slavie v Edenu. Uplatnit lze Běžný poukaz pro dospělou osobu (200 Kč) a Dětský poukaz pro děti od 6 do 15 let (50 Kč), Rodinný poukaz 2 plus 2 na tento typ prohlídky uplatnit nelze. Pokud se budete přihlašovat přes e-mail: museum@slavia.cz uveďte své jméno, příjmení a vybraný termín prohlídky. Vaše přihláška se stává platnou až po obdržení potvrzujícího e-mailu. Přihlašování přes e-mail stejně jako on-line předprodej vstupenek je možné od pátku 24. listopadu.

Jakmile bude kapacita komentovaných skupinových prohlídek naplněna, bude prodej vstupenek i přihlašování přes e-mail pozastaveno.

Změny v programu prohlídek jsou vyhrazeny! Upozorňujeme, že z mimořádných zdravotních nebo rodinných důvodů může dojít ke změnám v obsazení legend na jednotlivých prohlídkách. Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na viděnou!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články