Slávisty obléká česká značka Le Premier | SK Slavia Praha
Více

Slávisty obléká česká značka Le Premier

A je ruka v rukávě. Pro slávisty nově šije obleky na míru česká oděvní značka Le Premier. V článku naleznete ohlas zakladatele Le Premier i exkluzivní snímky, které vznikly v rámci "premiérového" focení.

Poprvé je slávisti, hráči i realizační tým, obléknou v úterý v rámci výjezdu na úvodní zápas základní skupiny G Evropské ligy do Ženevy.

„Fanouškem Slavie jsem více než 20 let a mám s ní spojeno mnoho emocí. Když se naskytla možnost obléknout hráče a realizační tým, neváhal jsem ani vteřinu,” říká o spolupráci zakladatel značky Jakub Lohniský.

„Dodávali jsme oblečení pro mnoho sportovních týmů, ale spolupráce s nejstarším českým klubem je kromě prestiže také splněným osobním snem,” dodává Lohniský a přibližuje i proces výroby a použité materiály.

„Nechtěli jsme šít klasický oblek ze 100% vlny, který není na delší cestování v autobuse a letadle úplně pohodlný. Zvolili jsme proto vlněnou látku s velkým podílem elastanu, což dělá kalhoty i sako pružné. Zároveň jsme zvolili tzv. unconstructed provedení, což znamená, že sako nemá podšívku a žádné vycpávky v ramenou. Oblek je tak maximálně pohodlný.”

Jak hráčům nové outfity sluší se můžete přesvědčit na sérii fotografií z fotbalové šatny. O pohodlnosti nových obleků svědčí snímek Jindřicha Trpišovského.

Věříme, že partnerství Slavie a Le Premier bude stejně pevné, jako jsou knoflíky přišité u saka. Děkujeme, těšíme se na další kolekci!

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články