Poslouchejte nový Totální podcast s Dekretem | SK Slavia Praha
Více

Poslouchejte nový Totální podcast s Dekretem

V pořadí čtvrtý díl Totálního podcastu je věnovaný fanouškům. Mezi jejich zástupce se, společně se svým kolegou z projektu Za čárou Vlajkonošem, řadí Michal „Dekret“ Husa. S Michalem Půrem se bavili o dění na tribunách, pohledu médií a veřejnosti na fans nebo hudební tvorbě věnované Slavii.

Čtvrtý díl Slavia – Totálního podcastu s raperem a spoluautorem podcastu Za čárou Dekretem naleznete od dnešních 9:00 naSpotify, Apple podcasts a YouTube Slavia TV. Brzy i na Google podcasts.

Natáčeli jsme před domácím zápasem 3. kola nadstavby FORTUNA:LIGY s Viktorií Plzeň.

Poslechněte si i nový song Dekreta „Bože, ochraňuj Slavii“ k 130 letům našeho klubu.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články