Hráči na hostování: Sešívaný souboj v Liberci bez vítěze | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Sešívaný souboj v Liberci bez vítěze

Jak se v prvním jarním kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Filip Blecha (FC Zbrojovka Brno): Pětadvacetiletý záložník nastoupil v zápase s Mladou Boleslaví v základní sestavě, na trávníku strávil přes sedmdesát minut a aktivním výkonem pomohl Zbrojovce ke konečné remíze 1:1.

Babacar Sy (FK Teplice): Talentovaný Senegalec o víkendu zažil svoji ligovou premiéru, v Ďolíčku naskočil do závěrečné půlhodiny zápasu proti pražským Bohemians. Skláři v tu chvíli prohrávali těsně 0:1, sešívanému útočníkovi se nepodařilo výrazněji prosadit, domácí navíc přidali i druhou branku a vyhráli 2:0.

Matěj Valenta (FC Slovan Liberec): V domácím zápase s Pardubicemi odehrál mladý středopolař přes sedmdesát minut hry, ve kterých aktivním výkonem pomohl k herní převaze zejména v prvním poločase. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce už se Liberci tolik nedařilo v 74. minutě byl Matěj Valenta nahrazen čerstvým Doumbiou. Utkání skončilo remízou 1:1.

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Talentovaný stoper odehrál ve středu tříčlenné obrany celý zápas, v defenzivě si vedl velmi dobře, soupeři dovolil skórovat pouze jednou a pomohl tak domácím k zisku bodu za konečnou remízu.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): Defenzivní opora Východočechů odehrála na hřišti Liberce celý zápas, spolu se zbytkem obrany zastavila řadu útoků domácích a v prvním jarním kole tak pomohla Pardubicím k zisku cenného bodu v boji o ligovou záchranu.

Marek Icha (FK Pardubice): Jaro pro sešívaného obránce nezačalo šťastně, už ve 4. minutě utkání v Liberci se zranil a na hřišti jej musel nahradit Kostka.

Srdjan Plavšić (FC Baník Ostrava): V prvním jarním kole se srbský křídelník představil na hřišti Zlína, kde spolu se zbytkem týmu dokázal vybojovat remízu 1:1. Na domácího Rakovana vyslal kmenový hráč sešívaných hned několik střel, gólově se ale tentokrát prosadit nedokázal. Ze hřiště byl stažen v samém závěru nastavení, kdy jej z taktických důvodů nahradil defenzivněji laděný Šehić.

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články