TOTÁLN! HATTRICK. Všechny díly na Slavia TV | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLN! HATTRICK. Všechny díly na Slavia TV

Prožijte nezapomenutelný ročník 2020/21 ještě jednou! Pětidílný seriál TOTÁLN! HATTRICK má za sebou všech pět epizod. Připomeňte si je v článku.

Třetí mistrovský titul v řadě. Prvenství v domácím poháru. Bolest z vyřazení z kvalifikace o Ligy mistrů a následná spanilá jízda mezi osm nejlepších klubů Evropské ligy. To vše ve zvláštní době pandemie, bez možnosti sdílet radost i smutek s fanoušky na tribunách...

To a mnohem více přináší seriál Slavia TV TOTÁLN! HATTRICK, volné pokračování TOTÁLN! SEZONY, která vzala diváky za oponu ročníku 2018/19. Seriálem opět svým hlasem provází herec Divadla na Vinohradech Marek Holý.

PRVNÍ DÍL

V úvodu sezony zažili slávisté těžké období, kdy byli krůček od Ligy mistrů, ale v Dánsku proti Midtjyllandu nakonec hořce vypadli a museli se smířit s Evropskou ligou. V té hned na začátku zamířili do Izraele, kde schytali další tvrdý direkt od Hapoelu Beerševa. Naději na postup získali slávisté v Edenu proti Bayeru Leverkusen, zápasem s německým velikánem rozhodl za cenu vlastního sebeobětování Peter Olayinka.

DRUHÝ DÍL

Po výhře ve druhém utkání Evropské ligy s Leverkusenem v Edenu čekal sešívané dvojzápas s Nice. V domácím prostředí poprvé figuroval senegalský fantom Abdallah Sima v základní sestavě a Jindřichu Trpišovskému se odvděčil gólem. Stejně jasně začala zářit i hvězda Jana Kuchty... Nahlédněte za oponu nejen zápasů s Nice, ale také souboje tří útočníků o místo v základní sestavě a přestupu Alexandera Baha do Slavie.

TŘETÍ DÍL

Během tří týdnů na přelomu února a března roku 2021 slávisté dvakrát cestovali na Britské ostrovy. Dvakrát neinkasovali ani branku, do Edenu přivezli dva nesmírně cenné postupy v Evropské lize. Nálada, která v týmu Jindřicha Trpišovského zavládla po vyřazení Leicesteru a po skalpu Rangers, přesto neměla moc společného... Nahlédněte spolu s námi za oponu obou dvouzápasů, fazony Nicolae Stancia i vážných zranění Ondřeje Koláře s Davidem Hovorkou.

Vzhledem k probíhajícímu šetření orgánů činných v trestním řízení ve Skotsku, v České republice a řízení před mezinárodní sportovní arbitráží CAS v části věnované odvetnému duelu s Rangers nehovoří obránce Ondřej Kúdela.

ČTVRTÝ DÍL

Nezapomenutelná sezona vrcholí a slávisté znovu míří do Anglie, po čtrnácti letech znovu do Londýna na Emirates Stadium. Za hrdinu prvního čtvrtfinále Evropské ligy proti Arsenalu je Tomáš Holeš, který v nastaveném čas vystřelí nadějnou remízu 1:1. Rozhoduje se v Edenu, kde ale slávistům dochází síly a inkasují čtyři branky. Na výmluvy ani odpočinek ale není čas, zápasy jdou jeden za druhým v obrovském tempu a je potřeba bojovat o domácí trofeje. Titul si sešívaní zajistí těsně před zápasem s Plzní, kterou po výkonu hodného mistra přejedou 5:1.

V semifinále domácího poháru přijde největší zápas v Česku - 299. derby, které slávisté zvládnou a můžou se těšit na finálový souboj o pohár v Plzni. Obrovské množství zápasů se ale podepíše na nejlepším hráči ligy, Lukáš Provod se v Olomouci nešťastně zraní a čeká ho dlouhá rehabilitace. A bez Provoda to ve finále dlouho nejde podle plánu... Nakonec ale všechno dobře dopadne a sešívaní slaví prestižní double!

PÁTÝ DÍL

Posledním soupeřem slávistů v ročníku 2020/21 jsou České Budějovice. Červenobílí mají jistý mistrovský hattrick, navrch ovládli domácí MOL Cup. V ambiciózním plánu Jindřicha Trpišovského a jeho trenérských kolegů ale stále zůstávají dva úkoly. Učinit z Jana Kuchty nejlepšího ligového střelce a projít sezonou české nejvyšší soutěže bez jediné porážky...

V závěrečném pátém dílu seriálu TOTÁLN! HATTRICK se podíváme za oponu posledního utkání nezapomenutelné sezony, na oslavy třetího titulu v řadě i divokou jízdu mistrovským autobusem. Uvidíte medailonek Zdeňka Houšteckého, nejdiskutovanější osoby trenérského týmu Jindřicha Trpišovského. A klíčové osobnosti promluví o kouzlu kabiny Slavie, v mnoha ohledech extrémně náročném ročníku i neutuchající touze dál vítězit.

TRAILER K SERIÁLU SLAVIA TV TOTÁLN! HATTRICK 

Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články