Soutěže na Olomouc: Vyhrajte pamětní medaili nebo knížky Bicanovo tajemství | SK Slavia Praha
Více

Soutěže na Olomouc: Vyhrajte pamětní medaili nebo knížky Bicanovo tajemství

Také na další domácí zápas se Sigmou Olomouc připravila Slavia pro své fanoušky možnost zapojit se do soutěží o atraktivní ceny. Pokud se do soutěžení zapojíte, můžete získat pamětní medaili Josefa Bicana, knížky Bicanovo tajemství nebo třeba vstupenky do kina.
V prvním poločase se můžete přihlásit do tradiční soutěže v kopání penalt. Po celých 45 minut první půle můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 Korun včetně DPH. Pokud se do soutěže dostanete, přijde vám na váš mobil potvrzovací sms zpráva. S tou se dostavte na začátku poločasové přestávky k bráně u Tribuny Sever, kde si vás vyzvedne moderátor.

Vítěz penaltové soutěže získá pamětní medaili s vyobrazením Josefa Bicana a vstupenky do kina Premiere Cinemas. Všichni soutěžící pak získají knihu Bicanovo tajemství a zápasový magazín Poločas.

Ve druhém poločase soutěžíme o předplatné časopisu Maxim, vstupenky do Premiere Cinemas a zápasový magazín Poločas. Přihlašování do soutěže probíhá stejným způsobem jako v první půli, tedy pomocí sms.

Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Zafeiris, Kerbr, dcera Pláničky a nový HALFTIME

7. 5. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpovědi poskytli i nový asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, dcera legendárního brankáře Františka Plánička nebo manželka Ondřeje Koláře.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Další články