Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky triumfovaly v lize potřetí za sebou a nyní směřují k získání třetího po sobě jdoucího vítězství v domácím poháru. V posledních dvou sezónách přehrály Spartu, kterou letos vyřadily v semifinále. Ve finále se tak utkají se Slováckem, které zdolalo Liberec v dramatickém penaltovém rozstřelu.

„Je to na jeden zápas, věřím, že se Slovácko připraví svědomitě stejně jako my a že dokážeme získat double," říká kapitánka Diana Bartovičová.

Finálové střetnutí se koná ve středu 8. května od 12:45 ve Velkém Meziříčí a sledovat ho můžete na ČT4 Sport. Všichni fanoušci mají možnost vydat se na místo dění autobusem zorganizovaným Odborem přátel a Fanklubem Slavie, informace najdete zde.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O výkonu, stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články