ONLINE: Přijde první výhra sezony proti Olomouci? | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Přijde první výhra sezony proti Olomouci?

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Slavia hostí ve třetím kole Gambrinus ligy Sigmu Olomouc a půjde o souboj týmů, kterým vstup do ročníku nevyšel. Sešívaní mají po dvou zápasech bod, Hanáci jsou momentálně bez bodu na poslední příčce.
Trenér Michal Petrouš udělal oproti utkání v Liberci jednu změnu, na pravé straně zálohy se v základní sestavě objeví Štěpán Koreš. Tomáše Mičolu, který nastupoval v základu proti Ostravě i Liberci, trápí lehčí zdravotní problémy. V brance se poprvé představí domácím fanouškům v Edenu Radek Černý.

Slavia nastoupí v této sestavě: Černý - Nitrianský, Bortel, Petrák, Čonka - Gecov, Zmrhal - Koreš, Kisel, Juhar - Fenin.
Náhradníci: Rakovan, Kolařík, Štěpán, Škutka, Hurka, Škoda, Dostál.

Online reportáž sledujte v rámci slavia.cz zde

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články