Jan Kuchta míří na hostování do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Jan Kuchta míří na hostování do Teplic

Součástí příchodu Alexe Krále do Slavie je také hostování dalšího slávistického odchovance Jana Kuchty v Teplicích. Na severu Čech by měl působit rok a půl.

Na podzim hostoval Jan Kuchta ve Slovácku, od jara bude oblékat dres Teplic. „Jsem moc rád, že se povedlo na mou žádost ukončit hostování na Slovácku. Těším se do Teplic a věřím, že budu pravidelně nastupovat,“ uvedl k hostování slávistický útočník. „Honza bude v Teplicích hostovat rok a půl bez opce na přestup,“ dodal sportovní ředitel Slavie Jan Nezmar.

Jan Kuchta poprvé zamířil na hostování v létě 2016, tehdy jeho kroky směřovaly do Bohemians 1905, kde hostoval rok a půl. Na jaře roku 2018 pak působil ve druholigové Viktorii Žižkov, kde se trefil čtyřikrát. Uplynulou podzimní část pak odehrál na Slovácku, v jehož dresu zaznamenal čtyři ligové zásahy.

Aktuálně

Hvězdné přání. Rodinná tradice a nezapomenutelný den pro Nelu

27. 6. 2024
Pro šestnáctiletou Nelu, která od dětství bojuje se spinální svalovou atrofií, byl jedním ze snů navštívit stadion Eden a poprvé naživo podpořit svůj oblíbený klub. Díky společnému úsilí její rodiny a projektu „Hvězdná přání“ se tento sen stal skutečností.

O ME jen v televizi, plánech, béčku i Schranzovi

26. 6. 2024
Michal Tomič se v Kollerschlagu rozpovídal o prvním roce v červenobílém, svém zranění, jež jej připravilo o EURO, i startech za rezervu. A ocenil také fazonu parťáka Ivana Schranze, který v Německu už dvakrát skóroval.

Tým legend na Vysočině: Nejen 160 tisíc korun pro Miu

26. 6. 2024
Legendy Slavie a další osobnosti ze sportovního i kulturního světa se v sobotu 22. června spojily na hřišti v Ledči nad Sázavou při charitativním zápase na podporu Nadačního fondu Slavie a malé Mii. Na její léčbu se podařilo vybrat 160 000 Kč. DĚKUJEME VŠEM, kteří pomohli!

Další články