Ve středu zavítá B-tým do Vlašimi | SK Slavia Praha
Více

Ve středu zavítá B-tým do Vlašimi

Slávistický B-tým se ve středu 2. října představí v odloženém 9. kole druhé Ligy ve Vlašimi. Utkání je na programu od 18:00 a v přímém přenosu ho budete moci sledovat na chnliga.tv.

Sešívaný B-tým vstoupil do anglického týdne. Po nedělní výhře 2:0 nad Jihlavou slávisté pokračují středeční dohrávkou 9. kola Chance Národní Ligy ve Vlašimi.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky vstoupí do zápasu z pátého místa v tabulce se čtrnácti body. Vlašim má pouze o bod více a nachází se na čtvrtém místě.

V posledním utkání slávistů se svou první brankou ve druhé lize prosadil teprve šestnáctiletý Karel Belžík. Po zranění poprvé v základní sestavě nastoupil Elmedin Rama a rovněž se gólově podílel na výsledku 2:0. Vítězný zápas s Jihlavou si připomeňte v sestřihu.


Vlašim má za sebou rovněž vítězné poslední kolo. Středočeši porazili rezervu Baníku Ostrava 3:2. Na hostování u středečního soupeře sešívaných se nachází trojice hráčů. Bratři Adam a Miloš Pudilové a útočník Erik Biegon. Po dohodě obou klubů budou moci všichni tři do utkání nastoupit.

Utkání odloženého 9. kola Chance Národní Ligy mezi Vlašimí a rezervou sešívaných je na programu ve středu 2. října od 18:00 ve Vlašimi na stadionu v Kollárově ulici. Vstupenky budete moci zakoupit na místě. Na krytou tribunu za 120,-, na nekrytou a do sektoru hostí za 100,-.

Utkání budete moci také sledovat v přímém přenosu na chnliga.tv.

Slávisti, přijeďte podpořit B-tým!

Aktuálně

AFC Ajax: Filozofie úspěchu, bůh Aías i sešívané prozření

1. 10. 2024
Co spojuje Slavii s Ajaxem? Památný dvojzápas o místenku v Lize mistrů, barvitá historie i barevné vyznání. Svislý, po obou stranách dresu vystředěný pruh, nebo ostrý šev směřující tamtéž? Kombinace je to v obou případech krásná. Začtěte se, dozvíte se víc.

Vstupenky do Bilbaa v prodeji od 1. 10.

1. 10. 2024
Třetí zápas ligové fáze Evropské ligy mezi Atleticem Bilbao a Slavií se bude hrát v Bilbau 24. října od 21:00. V článku si přečtěte důležité informace k výjezdu.

Do akademie přichází Martin Vlk

1. 10. 2024
Mládežnickou akademii posiluje trenér Martin Vlk. Trenér se zkušenostmi ze zahraničí bude zastávat roli vedoucího úseku metodiky a vzdělávaní.

Další články