Nejlepší slávistické čtení. Kupuj nový HALFTIME | SK Slavia Praha
Více

Nejlepší slávistické čtení. Kupuj nový HALFTIME

Exkluzivní zpovědi Jana Bořila, Tomáše Vlčka a Barbory Votíkové. Unikátní sonda do období, kdy Odbor přátel dvě dekády financoval klubu posily. Reportáž o tom, jak vznikal spot Zažij sílu Slavie. A mnoho dalšího... Nový HALFTIME v prodeji od 3. září. Kupujte to nejlepší slávistické čtení!

Předplatitelé na portálu send.cz nové vydání naleznou ve schránce, od 3. září bude k dostání i ve fanshopu a na proslavisty.cz. A samozřejmě stejně jako předchozí číslo s Christosem Zafeirisem na titulní straně si HALFTIME můžete přečíst i online skrz digiport.cz a jejich aplikaci MEDIATÉKA.

Obnovit své předplatné nebo zřídit nové pak můžete zde. Magazín je také možné zakoupit na e-shopu Knihy Dobrovský a nově také na vybraných prodejnách GECO v Praze a středních Čechách.

DĚKUJEME, vážíme si vaší přízně a podpory!


Na co se ve třetím vydání roku 2024 můžete těšit?

Zaťatý matador, kapitán, veřejností odepsaný, se vrátil pod záři blesků. Edenem hřmí jeho jméno. Opět. V hlavní roli muž z titulní strany Jan Bořil, ztělesnění síly Slavie. Konec kariéry, který už jednou úspěšně stornoval, může přijít kdykoliv... Majitel čtyř mistrovských titulů se ho nebojí, proč by měl.

Charakter legendy Slavie pomohl dokreslit upřímný Zdeněk Houštecký. Jejich fungování? Daleko víc než jen symbióza trenéra se svěřencem.

Mladý kluk, táta, po ročníku snů narazil do zdi, rok z něj bude pouhý divák. Tomáš Vlček a jeho boj s nástrahami osudu a pohled manželky Leony na soužití s profesionálním fotbalistou.

V dalším dílu seriálu o Odboru přátel nasvítíme období, kdy fanoušci dvě dekády ze své kapsy financovali přestupy posil, klubu svého srdce naposílali nižší miliony korun, tehdy neuvěřitelné peníze. Dočtete se rovněž o velkém comebacku, hruď Barbory Votíkové zase zdobí hvězda.

A připravili jsme pro vás i reportáž, jak vznikal televizní spot ke kampani Zažij sílu Slavii, promluví David Ondříček a Vojtěch Kotek.

A čeká na vás mnoho dalšího, přes osmdesát stránek toho nejlepšího slávistického čtení.

Užijte si ho! A děkujeme za přízeň!

Obnovit své předplatné nebo zřídit nové můžete zde.

Aktuálně

Registrace na podzimní Slavia kemp v Edenu právě spuštěna

13. 9. 2024
I letos v říjnu pro vás mládežnická akademie pořádá podzimní kemp. V říjnu 28. – 30. se těšíme na účastníky v Edenu. Registrace právě spuštěna.

Zápas s Baníkem Ostrava odložen kvůli počasí

13. 9. 2024
Sobotní utkání 8. kola Chance Ligy, ve kterém se měli slávisté utkat od 16:00 s Baníkem Ostrava na Městském stadionu ve Vítkovicích, bylo odloženo. Odložen je i páteční zápas B-týmu, který měl odehrát 9. kolo Chance Národní Ligy na hřišti Vlašimi.

Dorostenecká liga je zpět. Mládežníky čeká Zbrojovka Brno

13. 9. 2024
Ligové povinnosti na dva týdny přerušila reprezentační přestávka. Dorostence čeká v dalším kole těžké utkání proti Brnu. Utkání se odehrají v sobotu 14. září netradičně v Edenu. Tým U19 vykopne duel v 11:00, U17 nastoupí hned poté ve 13:15.

Další články