Přijďte na nábory do partnerských klubů Slavie | SK Slavia Praha
Více

Přijďte na nábory do partnerských klubů Slavie

Mládežnická akademie SK Slavia Praha chystá nábory do svých struktur. Nábory budou probíhat ve vybraných partnerských klubech v průběhu září. Neváhejte a registrujte se.

Nábory do struktur mládežnické akademie SK Slavia Praha se blíží. Už v září proběhnou nábory ve vybraných partnerských klubech ve spolupráci s trenéry akademie SK Slavia Praha. Současně budou probíhat také nábory do dalších partnerských klubů. Registrace na nábory zde.

Proč přijít na nábor do partnerského klubu?

V roce 2023 se slávistická mládež vydala novým směrem výchovy nejmladších talentů, právě ve spojení s partnerskými kluby. (Více o projektu přípravek)

Projekt partnerských klubů vychází z inspirace zahraničních velkoklubů. Hlavním cílem projektu je rozvíjet mládežnický fotbal v Praze a jejím okolí. Projekt plně zapadá do nastavené koncepce výchovy talentů, kdy do mládežnické akademie SK Slavia Praha chceme přivádět co nejvíce připravené hráče. Projekt je nastaven také pro výpomoc partnerským klubům na úrovni rozvoje hráčů, ale také trenérů a informovanosti rodičů.

Základní myšlenkou je rozvoj co možná největšího počtu dětí, a to nejen v akademii SK Slavia Praha, ale také právě v regionálních klubech. Získávání správných návyků, lásky ke sportu a životních hodnot je vždy na prvním místě.

Ti nejtalentovanější děti v partnerských klubech po individuálních konzultacích přecházejí do akademie SK Slavia Praha.

Letošní zářijové nábory jsou určeny pro děti narozené v letech 2014 – 2019. Všechny nábory začnou v 17:00, proto prosíme, dorazte alespoň 30 minut předem, abychom vás stihli zaregistrovat a v 17:00 mohlo vše začít.

Nábory ve spolupráci partnerských klubů a akademie SK Slavia Praha proběhnou na ČAFCe, v Březiněvsi, na Meteoru a Zbraslavi. Nábory na Hájích, Braníku a ve Kbelích budou probíhat samostatně v režii těchto klubů.

Tak neváhejte a registrujte své děti na slávistické nábory. Těšíme se na vás!

Aktuálně

Registrace na podzimní Slavia kemp v Edenu právě spuštěna

13. 9. 2024
I letos v říjnu pro vás mládežnická akademie pořádá podzimní kemp. V říjnu 28. – 30. se těšíme na účastníky v Edenu. Registrace právě spuštěna.

Zápas s Baníkem Ostrava odložen kvůli počasí

13. 9. 2024
Sobotní utkání 8. kola Chance Ligy, ve kterém se měli slávisté utkat od 16:00 s Baníkem Ostrava na Městském stadionu ve Vítkovicích, bylo odloženo. Odložen je i páteční zápas B-týmu, který měl odehrát 9. kolo Chance Národní Ligy na hřišti Vlašimi.

Dorostenecká liga je zpět. Mládežníky čeká Zbrojovka Brno

13. 9. 2024
Ligové povinnosti na dva týdny přerušila reprezentační přestávka. Dorostence čeká v dalším kole těžké utkání proti Brnu. Utkání se odehrají v sobotu 14. září netradičně v Edenu. Tým U19 vykopne duel v 11:00, U17 nastoupí hned poté ve 13:15.

Další články