Muhamed Tijani odchází na hostování do Anglie | SK Slavia Praha
Více

Muhamed Tijani odchází na hostování do Anglie

Muhamed Tijani odchází na roční hostování do anglického Plymouthu. Klub může na třiadvacetiletého útočníka uplatnit opci na přestup.

Muhamed Tijani se v létě 2023 připojil ke Slavii z Baníku Ostrava. Během svého působení v červenobílém odehrál celkem 33 zápasů.

Svůj gólový účet otevřel 28. srpna v kvalifikaci Evropské ligy proti Zorji Luhansk. Druhý evropský gól přidal 30. listopadu v dramatickém závěru proti Sheriffu Tiraspol, kdy v 95. minutě proměnil pokutový kop.

V domácí lize zaznamenal 25 startů. V podzimní části sezony se dvakrát trefil, když rozhodl srpnový zápas proti Baníku Ostrava a o dvě kola později v domácím duelu s Karvinou. Na jaře se mu však již skórovat nepodařilo.

Plymouth koučuje bývalý anglický útočník Wayne Rooney. Klub v minulé sezoně skončil na 21. místě a zachránil se v druhé nejvyšší anglické soutěži o jediný bod.

Tiji, ať se ti v Anglii daří!

Aktuálně

Přípravný duel s Podbrezovou na Slavia TV

8. 7. 2024
Přímý přenos úterního přípravného duelu s FK Železiarne Podbrezová, který proběhne v Rohrbachu od 17:00, odvysílá zdarma Slavia TV.

Zahraniční posila Slavie Nadja Stanović

8. 7. 2024
Slávistky vítají další zahraniční posilu, tou je dvacetičtyřletá reprezentantka Černé Hory Nadja Stanović. Smlouvu ve Slavii podepsala na dva roky.

Michaela Ferencová posilou žen Slavie

7. 7. 2024
Tým Slavie posiluje na novou sezonu, čtvrtou letní posilou se stává devatenáctiletá ofenzivní fotbalistka, Michaela Ferencová. Smlouvu podepsala na tři roky.

Další články