Hvězdné přání pro Hynka, mistra šestek | SK Slavia Praha
Více

Hvězdné přání pro Hynka, mistra šestek

Hynek, „mistr šestek“, je klientem Domova pro osoby se zdravotním postižením Jeřabina v Počátkách. I přesto, že trpí vadou řeči, je to velký srandista, co si rád užívá dobré společnosti. Samozřejmě také fanoušek fotbalové Slavie. Spojili jsme pro něj jeho vášně a naplánovali společné odpoledne v Edenu.

„Mistr šestek,“ jak ho nazval Lukáš Masopust, který společně se Standou Teclem musel snést drtivou porážku. A v čem? Nešlo o hody v basketu, ale Hynkovo neuvěřitelné štěstí na házení šestek na hrací kostce. S kluky si totiž zahrál partii Člověče nezlob se, kterou s úsměvem na tváři vyhrál.

Po vítězném klání a společném fotografování se vydali na prohlídku stadionu, kde si nejvíce vychutnal čas strávený přímo na trávníku. Následovala účast na tréninku A-týmu, během kterého se Hynek seznámil s asistentem trenéra Zdeňkem Houšteckým a dokonce se i zapojil při práci s míčem.

Hynku, celý tým ti drží palce a bylo nám ctí!

Poděkování Domova Jeřabina:


Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Další články