ONLINE: Od 18:00 ligová dohrávka ve Zlíně | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 ligová dohrávka ve Zlíně

Slávisty čeká od 18:00 dohrávka odloženého utkání 17. kola FORTUNA:LIGY proti předposlednímu Zlínu. Jakou sestavu vybral pro utkání na Letné trenérský štáb?

Úvodní jedenáctka doznala oproti vítěznému zápasu s Jabloncem (4:3) třech změn. Na stoperské pozici střídá Tomáše Holeše zimní posila a sešívaný navrátilec David Zima. Z levého kraje obrany ho doplní kapitán Jan Bořil a zprava Michal Tomič, jenž nahrazuje Davida Douděru. Útočné řady zůstávají bez korekcí, od prvních minut nastoupí oba dvougóloví hrdinové z neděle – Václav Jurečka s Conradem Wallemem. Ze středu zálohy je bude doplňovat duo Petr Ševčík a Oscar Dorley.

Kvůli zdravotním indispozicím chybí Matěj Jurásek, Christos Zafeiris, Sheriff Sinyan, Jindřich Staněk a dlouhodobě zraněný David Pech. Karetní trest nepustí do hry Muhameda Tijaniho.

SESTAVA: Mandous – Tomič, Ogbu, Zima, Bořil – Ševčík, Oscar – Provod, Jurečka, Wallem – Chytil

LAVIČKA: Kolář – Holeš, Masopust, Tecl, Diouf, van Buren, Douděra, Ogungbayi, Schranz, Vlček, Zmrzlý

Zápas začíná od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články