Zranění z Algarve: Staněk mimo hru na šest týdnů | SK Slavia Praha
Více

Zranění z Algarve: Staněk mimo hru na šest týdnů

Z portugalského soustředění si čtveřice slávistů přivezla zranění. Jak na tom Tomáš Holeš, Sheriff Sinyan, Jindřich Staněk a Conrad Wallem jsou?

Po návratu ze soustředění absolvovala čtveřice slávistů vyšetření v ÚVN ve Střešovicích. Tomáš Holeš v Algarve zasáhl pouze do úvodního přípravného duelu proti Sönderjyske, při výhře 4:0 odehrál druhý poločas. Svalové zranění, které si přivodil, není vážné, v týdnu se postupně připojí k tréninkům s týmem.

Sheriff Sinyan se představil proti dánskému druholigovému celku i v následujícím souboji s AIK Stockholm (2:0), kvůli svalovému zranění bude mimo hru zhruba čtyři týdny.

Zranění Conrada Wallema není vážné, střelce jedné z branek do sítě Sönderjyske, který následně odehrál poločas s AIK a kompletní porci minut proti Guoanu, čeká zhruba týdenní pauza.

Nejvážnější je situace u lednové posily Jindřicha Staňka. Reprezentační brankář, který v Portugalsku laboroval s poraněním lýtka a na závěr kempu zapsal v sešívaném dresu první minuty proti Guaonu, nebude trenérskému týmu k dispozici zhruba šest týdnů.

Mohamed Ihattaren se po skončení soustředění v Portugalsku připojil k B-týmu, kde bude dále pokračovat zejména v kondiční přípravě.

Aktuálně

Výhra žen s Libercem, série 24 zápasů bez porážky

13. 5. 2024
V nadstavbové části 1. ligy žen si naše fotbalistky připsaly vítězství 6:1 na hřišti Liberce, prodlužují tak svou sérii na neuvěřitelných 24 zápasů bez porážky. Mezi střelkyně se zapsaly Košíková, Černá, Svitková, Stackpole, Szewieczková a Keene

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Další články