MATCHDAY z Teplic. Mandous, Chytil, Fila a VAR | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY z Teplic. Mandous, Chytil, Fila a VAR

Byť ligový zápas Slavie poprvé od 25. dubna 2021 nenabídl žádnou branku, o zajímavé okamžiky nebyla při nedělním odpoledni v Teplicích nouze. MATCHDAY je pro vás tradičně zmapoval.

Sešívaní přežili na teplických Stínadlech pokutový kop, Aleš Mandous skvěle vychytal Vachouška, sami síť za Grigarem jednou rozvlnili, gól Mojmíra Chytila byl ale zrušen po přezkoumání videa pro ofsajd.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského neskórovali poprvé od březnové porážky 0:1 v Českých Budějovicích, v lize odehráli první bezbrankový duel od 25. dubna 2021 a zápasu na Bohemians. Na teplickém stadionu, kam v neděli dorazilo 15 193 fanoušků, to slávistům nelepí, potřetí z posledních čtyř zápasů zde jen remizovali.

Co v novém dílu MATCHDAY uvidíte?

Zástupci obou klubů udělali před vzájemným zápasem radost klientům Domova důchodců v Bystřanech u Teplic. Kromě věcných darů s sebou přinesli šek v hodnotě 50 000 korun, polovinu daroval Nadační fond Slavie.

Vezmeme vás do kabiny na poločasovou přestávku, kde se probírala Mandousova chycená penalta. Lapit ji šlo i bez předchozích detailních informací o střelci.

Zpovídali jsme Danielu Filu, který v severočeském klubu hostuje. Jak se mladému střelci, který v dosavadním průběhu sezony dvakrát skóroval, daří? Jak zvládá dojíždění a jak se aklimatizoval Petr Hronek? A co se s Teplicemi udělal nečekaný konec ve 3. kole MOL Cupu? Dozvíte se.

O utkání promluví exkluzivně pro MATCHDAY Mojmír Chytil, který dlouhých sedm minut žil v domnění, že skóroval. Pak byla jeho trefa zrušena. A v síti neskončila ani jeho hlavička v nastaveném čase.

Slávisti, děkujeme za přízeň, těšíme se na vás ve čtvrtek v Edenu na utkání proti Tiraspolu.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články