ONLINE: Od 19:30 venku proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:30 venku proti Liberci

V rámci 19. kola FORTUNA:LIGY hrají sešívaní od 19:30 v Liberci.

Trenér Jindřich Trpišovský neměl pro utkání na severu Čech k dispozici lehce zraněného Stanislava Tecla, Jakuba Hromadu a Davida Hovorku. K zápasu nejsou připraveni ani Jaroslav Zelený a Tomáš Holeš, kteří jsou ale po zranění zpět v tréninkovém procesu. 

V bráně chytá tradiční opora Ondřej Kolář, v obraně před ním nastupuje čtveřice Vladimír Coufal, Laco Takács, Ondřej Kúdela a Jan Bořil. Post defenzivního záložníka obsadil Tomáš Souček, před kterým operují Nico Stanciu a Ibrahim Traoré. Z křídelních pozic podporují osamoceného útočníka Milana Škodu Petr Ševčík a Peter Olayinka.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Fotbal. Studio začíná v 19:00.

Sestava: Kolář – Coufal, Takács, Kúdela, Bořil – Souček – Ševčík, Traoré, Stanciu, Olayinka – Škoda
Náhradníci: Kovář – van Buren, Provod, Frydrych, Masopust, Júsuf, Hora

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Liberci, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Další články