ONLINE: Slavia hraje od 17:00 s Jabloncem bez Škody a Latky | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 17:00 s Jabloncem bez Škody a Latky

PRAHA/EDEN ARENA – Slavia dnes hostí od 17:00 v Edenu aktuálně osmý Jablonec. Bude se ale muset obejít bez kapitána Martina Latky a kanonýra Milana Škody, kteří onemocněli.
Přestože se v reprezentační přestávce vyprázdnila marodka, trenér Dušan Uhrin se opět bude muset kvůli nemoci obejít i bez několika hráčů. Stehenní sval nepustí do hry Jana Mikulu. Nemoc pak vyřadila ze hry čtveřici Milan Škoda, Jan Štohanzl, Martin Latka a Milan Černý.

Do branky se stejně jako na Dukle postaví Jiří Pavlenka, na pravé straně obrany bude dnes operovat Michal Frydrych, po karetním trestu se zpět do sestavy vrací Josef Hušbauer. Po nemoci se vrací Tomáš Jablonský, ten ale vzhledem k tréninkovému manku začíná na lavičce.

Sestava Slavie: Pavlenka – Frydrych, Bílek (K), Deli, Bořil – Souček – Zmrhal, Hušbauer, Barák, Mihalík – Mešanovič

Lavička náhradníků: Berkovec, Holík, Kenia, Piták, Jablonský, Železník, Vukadinovič

Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Další články