ONLINE: Slávisté hrají v Jablonci. Poprvé pod trenérem Koubkem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slávisté hrají v Jablonci. Poprvé pod trenérem Koubkem

JABLONEC/CHANCE ARENA - Premiéra pro trenéra Miroslava Koubka na lavičce Slavie, premiéra pro brankáře Mateje Rakovana v základní sestavě v letošní sezoně, premiéra pro stoperské duo Dobrotka - Petrák. Na jaře porazili sešívaní Jablonec 5:1. Jak dopadnou dnes? Utkání začíná v 19:00.
Trenér Miroslav Koubek se proti Jablonci posadí poprvé na lavičku Slavie. V brance tentokrát od něj dostal šanci Matej Rakovan. V obraně došlo ke změně na postu stopera. Vedle Martina Dobrotky se postaví Ondřej Petrák, který na této pozici nastupoval v úvodu sezony.

Zranění nadále nepustilo do hry Milana Nitrianského, Štěpána Koreše ani Milana Škodu. Do základní sestavy po zdravotních problémech se ale vrátil Tomáš Mičola. V záložní řadě ho doplní Gecov, Zmrhal, Juhar a Kisel, který bude nejvíce doplňovat Dávida Škutku na hrotu.

Sestava Slavie v Jablonci: Rakovan - Dostál, Dobrotka, Petrák, Čonka - Gecov, Zmrhal - Mičola, Kisel, Juhar - Škutka.

Lavička náhradníků: Černý, Kolařík, Bortel, Fenin, Prošek, Štěpán, Lička

Aktuálně

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Osmé vítězství v řadě pro U17, žáci vyrazili do Německa

30. 4. 2024
První místo v tabulce a osmé vítězství v řadě pro mladší dorostence. Žáci U12 vyrazili na prodloužený víkend do německého Stuttgartu. Přípravky se představily na mezinárodních turnajích. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Další články