Zaboduje Slavia v Jablonci? Vsaďte si u Chance! | SK Slavia Praha
Více

Zaboduje Slavia v Jablonci? Vsaďte si u Chance!

PRAHA/EDEN – Jak se povede Slavii pod novým trenérem? Vsaďte si u Chance, nového hlavního sponzora, a získejte 200 Kč zdarma na první sázky!
Tým Slavie nastoupí k zápasu na hřišti Baumitu Jablonec s novými tvářemi. Novým trenérem je Miroslav Koubek a mužstvo posílil bývalý reprezentant Mario Lička. Poslední čtyři utkání s Jabloncem skončila buďto remízou 0:0, nebo výhrou jednoho z týmů o čtyři branky. Která varianta bude platit v neděli? Kdo se zapíše mezi střelce?

Proč sázet zrovna u Chance?

Získáte okamžitě a zcela zdarma 200 Kč, které můžete využít na vaše první sázky

K tomu navíc získáte možnost hrát o další bonus až ve výši 2 000 Kč

To samozřejmě není vše. Chance nabízí širokou nabídku sázkových příležitostí, možnost sázet LIVE v průběhu zápasu nebo sledovat stovky sportovních přenosů zdarma online. Každý sázkař u nás navíc získává za každou sázku věrnostní body, které může využít například na sázky zdarma. Všechny sázky na internetu jsou bez manipulačního poplatku.

Vsaďte si u Chance. Každý nový hráč získá 200 Kč na první sázky! Registrujte se zde.

Aktuálně

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Osmé vítězství v řadě pro U17, žáci vyrazili do Německa

30. 4. 2024
První místo v tabulce a osmé vítězství v řadě pro mladší dorostence. Žáci U12 vyrazili na prodloužený víkend do německého Stuttgartu. Přípravky se představily na mezinárodních turnajích. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články