Béčko porazilo druholigovou Čáslav | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo druholigovou Čáslav

EDEN – Také v dalším přípravném zápase Slavia B vyhrála. Na hřišti s umělou trávou v Edenu porazila druholigovoý tým Zenit Čáslav 3:0. Všechny branky padly v prvním poločase. Nejprve se trefil z trestného kopu Jan Kovařík, který poté asistoval i u dalších gólů. Po jedné brance si připsali Petr Javorek a Štěpán Šimeček.
EDEN – Také v dalším přípravném zápase Slavia B vyhrála. Na hřišti s umělou trávou v Edenu porazila druholigovoý tým Zenit Čáslav 3:0.

Všechny branky padly v prvním poločase. Nejprve se trefil z trestného kopu Jan Kovařík, který poté asistoval i u dalších gólů. Po jedné brance si připsali Petr Javorek a Štěpán Šimeček.

„Jsem spokojen s výsledkem i s naší hrou, hlavně v prvním poločase. Hráli jsme s těžkým soupeřem ze špičky druhé ligy. Velmi dobré utkání odehrál opět Honza Kovařík, který si už v minulém zápase s Kladnem připsal tři gólové asistence. Bohužel ve druhé půli jsme vinou zranění museli trošku se sestavou improvizovat. Ale pokud budeme stejným způsobem přistupovat ke hře i v mistrovských zápasech, tak budu určitě spokojen,“ řekl po zápase trenér Miroslav Janů.

Utkání nedohráli kvůli výronu v kotníku Štěpán Šimeček a Jiří Studík, kterého začala pobolívat achillovka.

Do zápasu nemohli zasáhnout Pavel Čmovš (problémy s kolenem) a dlouhodobě zranění Marek Kindel, Jan Bauer a Petr Novotný.

SK Slavia Praha B – Zenit Čáslav 3:0 (3:0)

Branky: 25. Kovařík, 31. Javorek, 38. Šimeček

Slavia: Diviš (46. Berkovec) – Held, Studík (49. Javorek), Kobler, Starý – Černý, Šimeček (75. Tafat), Javorek (46. Koreš), Kovařík – Petr Hošek (46. Zelinka), Tafat (65. Petr Hošek)

Čáslav: Frydrych – Brunclík, Süsser, Špidlen, Dian, Kunášek, Vít, Kocourek, Mráz, Dolejš, Nulíček, Fikejz, Ondrášek, Bednář, Filip, Prášil, Vršecký

Aktuálně

O navrátilcích, únavě i běžecké přípravě

29. 6. 2024
Asistent Milan Kerbr zhodnotil přípravný zápas s Pardubicemi, který skončil remízou 1:1. Hovořil o spokojenosti s přípravou, návratu hráčů z hostování, náročných teplotních podmínkách a plánech na herní soustředění.

Těžké podmínky a úžasná kulisa. Moc jsem si to užil

29. 6. 2024
Po prvním přípravném utkání, které skončilo remízou 1:1 s Pardubicemi, okomentoval Filip Prebsl průběh zápasu, kondiční soustředění i skvělou diváckou atmosféru.

Na úvod herní přípravy remíza s Pardubicemi

29. 6. 2024
Slávisti v prvním přípravném duelu na novou sezonu v Roudnici nad Labem remizovali s Pardubicemi 1:1. Na vedoucí branku Východočechů odpověděl pár sekund před závěrečným hvizdem Václav Jurečka.

Další články