V sobotu začíná Memoriál Josefa Bicana | SK Slavia Praha
Více

V sobotu začíná Memoriál Josefa Bicana

PRAHA - Zpestřete si předvánoční období návštěvou jednoho z nejprestižnějších zimních turnajů v Čechách, pojmenovaném po legendárním Pepi Bicanovi. Akce se koná o víkendu 18. a 19. prosince v kryté hale v Edenu u plaveckého stadionu. V sobotu jsou na programu zápasy ve skupinách, v neděli pak mužstva svedou souboje o konečná umístění v klasickém K.O. systému. Druhý hrací den od 15:30 se navíc uskuteční i přátelský zápas mezi partnery turnaje a osobnostmi. Účast přislíbili Ivan Trojan, Ondřej Vetchý, Richard Krajčo, David Ondříček, Filip Blažek a Michal Dlouhý.
PRAGA - Zpestřete si předvánoční období návštěvou jednoho z nejprestižnějších zimních turnajů v Čechách, pojmenovaném po legendárním Pepi Bicanovi. Akce se koná o víkendu 18. a 19. prosince v kryté hale v Edenu u plaveckého stadionu. V sobotu jsou na programu zápasy ve skupinách, v neděli pak mužstva svedou souboje o konečná umístění v klasickém K.O. systému. Druhý hrací den od 15:30 se navíc uskuteční i přátelský zápas mezi partnery turnaje a osobnostmi. Účast přislíbili Ivan Trojan, Ondřej Vetchý, Richard Krajčo, David Ondříček, Filip Blažek a Michal Dlouhý.

Fotbalisté Slavie pomalu finišují přípravu na turnaj. „Tým je poskládaný ze tří mužstev, většina hráčů jsou ročník 88, pět dokonce 89. Trénovali jsme spolu čtrnáct dní. V pátek jsme ještě dolaďovali standardní situace. Všechny kopy ve hře jsou totiž přímé,“ říká trenér slávistů Anton Mišovec. Cíle? „Chceme hrát kombinační a útočný fotbal, donutit soupeře k chybám a vstřelit co nejvíc branek. První den se zaměříme na postup ze skupiny,“ přibližuje kouč. „Kluci už se těší, dobře vědí, že budoucí ligoví hráči se Memoriálu Josefa Bicana vždy zúčastňovali,“ doplňuje Mišovec.

Sobotní program Slavie na turnaji:
10:00 Slavia - Plzeň
14:00 Slavia – České Budějovice
16:40 Slavia - Norimberk

Nominace Slavie:
Brankáři:
Toma, Klejna, Berkovec
Fotbalisté do pole:
Starý, Lukeš, Necid, Pekhart
Valenta, Černý, Nečas, Suchý
Sobíšek, Vácha, Dočkal, Gecov

Aktuálně

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články