Slavia se ohrazuje proti článkům v některých médiích | SK Slavia Praha
Více

Slavia se ohrazuje proti článkům v některých médiích

S příchodem záložníka Václava Kolouška do Slavie se v některých českých médiích objevily články a komentáře zpochybňující průběh přestupu. Ve čtvrtečním vydání deníků Mladá Fronta Dnes a Večerník Praha redaktoři Filip Saiver, Jan Palička, Radim Trusina respektive Petr Třešňák naznačují, že z Kolouškova přestupu mohlo na poslední chvíli sejít. Proti těmto spekulacím se Slavia ohrazuje...
S příchodem záložníka Václava Kolouška do Slavie se v některých českých médiích objevily články a komentáře zpochybňující průběh přestupu. Ve čtvrtečním vydání deníků Mladá Fronta Dnes a Večerník Praha redaktoři Filip Saiver, Jan Palička, Radim Trusina respektive Petr Třešňák naznačují, že z Kolouškova přestupu mohlo na poslední chvíli sejít. Proti těmto spekulacím se Slavia ohrazuje.

„Nerozumíme tomu. Průběh transferu byl transparentní,“ uvedl slávistický tiskový mluvčí Alexandr Kliment. „V pondělí večer jsme oznámili, že jsme se dohodli s Libercem. Poté Slavia i hráč vyřizovali nezbytné formality. Ve čtvrtek ráno, necelý den poté, co jsme odeslali první část transferní částky, s námi Koloušek podepsal smlouvu a odletěl na soustředění do Turecka,“ popisuje Kliment události minulých dnů.

K údajným průtahům s podpisem hráčova kontraktu Kliment říká: „Ve středu ráno jsme měli v ruce podepsanou transferní smlouvu o uvolnění Kolouška z Liberce. Poté musel Václav ukončit kontrakt, který měl ve Slovanu. To se stalo ve středu večer. A teprve pak mohl podepsat s námi. Doladění takového dokumentu není otázka pěti minut. Že svůj podpis připojil ve čtvrtek brzy ráno, a ne ve středu, kdy byl oficiálně představen, nic nenaznačuje. Snad jen to, že všichni zúčastnění dodrželi slovo a standardní procedury,“ podotkl Kliment. „Pochybovačné a ironizující články byly zbytečné a jejich smysl příliš nechápeme,“ uzavřel.

Foto: Václav Koloušek na středeční tiskové konferenci.

Aktuálně

PREVIEW: Kerbr a Jurásek před Slováckem

16. 5. 2024
K předposlednímu zápasu letošní sezony cestují slávisti do Uherského Hradiště, v sobotu od 17:00 je čeká střetnutí s domácím Slováckem. O duelu promluvili asistent Milan Kerbr a záložník Matěj Jurásek.

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články