U19 a U17 přivítají ve středu na Xaverově Viktorii Plzeň | SK Slavia Praha
Více

U19 a U17 přivítají ve středu na Xaverově Viktorii Plzeň

Forma dorosteneckých týmů je zcela odlišná. Zatímco U17 se veze na vlně čtyř výher v řadě, tým U19 se výsledkově trápí. Další utkání čeká mládežníky ve středu 25. září na Xaverově. U19 bude hrát proti Viktorii Plzeň od 11:00, U17 naváže ve 13:15.

U19

Nepovedeným obdobím aktuálně prochází tým trenéra Machače. Slávisté z posledních tří utkání bohužel nevytěžili žádné body a potřebovali by vzpruhu do dalších zápasů. Tou jim může být zlepšený výkon v posledním kole proti Baníku a dva góly po zranění vracejícího se Dana Kohouta.

Plzeňští jsou na tom s momentální formou lépe a jsou čtyři zápasy bez porážky. V posledních kolech remizovali se Spartou a Jihlavou, porazili Duklu Praha i České Budějovice. Na výraznějšího střelce ale Západočeši čekají. Dva góly mají na svém kontě Vítězslav Klimeš a David Toman.

Utkání U19 je na programu na Xaverově ve středu 25. září od 11:00.

U17

Mladší dorostenci jsou ve velké formě. Vítěznou šňůru potvrdili i v posledním utkání na Baníku, kdy vyhráli jednoznačně 5:1. O páté vítězství v řadě a udržení se na čele soutěže budou bojovat i sešívaní kanonýři Petr Potměšil a Matouš Srb, kteří už nastřádali dohromady 19 branek.

Viktorka v posledním utkání doma přetlačila Jihlavu 4:3. Přesto se plzeňští pohybují až na 10. místě v tabulce se ziskem 7 bodů. Nebezpečí v útoku představuje Jan Sikyta a Kristian Vukovič, kteří mají na svém kontě po čtyřech brankách.

Utkání U17 se odehraje na Xaverově ve středu 25. září ve 13:15.

Aktuálně

Musíme si pomoct. Každý se připraví na 100 procent

24. 9. 2024
Před úvodním duelem Evropské ligy na hřišti Ludogorce Razgrad odpovídal na dotazy novinářů Tomáš Holeš. Jaká bude konfrontace s bulharským mistrem? A na koho se speciálně připravoval?

Z Razgradu jsem nadšený. Igoh? Zastoupíme ho

24. 9. 2024
Jindřich Trpišovský na tiskové konferenci před utkáním s Ludogorcem Razgrad hovořil o důležitém vstupu do Evropské ligy, zranění Igoha Ogbua, centru Razgradu, šancích pro nové posily i milém překvapení v místním obchodě.

Chceme uspět, nic nás nezastaví, slibuje kapitánka žen před odvetou

24. 9. 2024
Fotbalistky Slavie čeká ve středu v Edenu klíčový zápas. Od 18:00 nastoupí proti tureckému Galatasarayi, aby bojovaly o postup do základní skupiny Ligy mistryň. Jak se na tento důležitý duel těší kapitánka týmu Diana Bartovičová?

Další články